3 Kasım 2015 Salı

SEVİMLİ POLAR SABAHLIKLAR

Kendimizi en huzurlu hissettiğimiz yer hiç şüphesiz evimiz! Hele kış mevsimine yaklaştığımız şu günlerde zamanımızın çoğunu evimizde geçiririz. İşte bu zamanlarda sadece kendimize güzel görünmek ve aynı zamanda rahat etmek için tercih ettiğimiz giysilerimiz vardır. Bu giysiler kimilerine göre seksi gecelikler, kimilerine göre ise sevimli pijama ve sabahlıklar olabilir. Ama söz konusu kışsa ve üşüyorsak ve hepimizin içinde sevimli bir kız çocuğu varsa tercihimiz pijama ve sabahlıklardan yana olacaktır.

Biz bu yazımızda, son dönemlerde ev şıklığını yaşamanız için tasarlanan ve sevimli modelleri ile öne çıkan sabahlıklardan söz edeceğiz. Özellikle yumuşak dokulu polar sabahlıklardan.

Malum kış geldi çattı! Özellikle sabahları yataktan kalktığımızda normalden fazla üşürüz. İşte tam da bu anda bizi bir battaniye kadar sıcacık saracak ve ısıtacak polar sabahlıklar imdadımıza yetişiyor.

Birbirinden farklı renk ve desenleri ile ünlü markaların vitrinlerinde yer almaya başlayan polar sabahlıklar, pürüzsüz yumuşak dokusu ile gününüzü hem sıcak hem de şık geçirmenizi sağlıyor. Nostaljik puantiyeler ve vintage çiçek desenleri, sevimli ponponlar ve  soft renkler, bu kış sezonunun polar sabahlık modellerinde sıkça göze çarpıyor. Sadeliği sevenler için ise pastel renklerle tasarlanmış farklı modeller mevcut.

İster pijama, isterseniz de taytlı takımlarınız ile kombin edebileceğiniz polar sabahlıklarınıza daha da fazla şirinlik katmak istiyorsanız, ayağınıza sevimli panduflardan giymeyi sakın unutmayın!











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder