30 Ekim 2015 Cuma

KURTARICIMIZ SİYAH PANTOLONLAR

Kombinlerimizin kurtarıcı parçası siyah pantolonlar, 2015-2016 sonbahar kış sezonunda da modası geçmeyen parçalardan biri olmaya devam ediyor. Siyah jeanler, siyah deri pantolonlar ve siyah skinnyler…

Rahat ama şık olmayı seven bayanlar dolabında mutlaka siyah bir pantolon bulundurmalı. Vücudunuzun orantısına göre yüksek veya düşük bel seçimi size kalmış tabi…

Giyinmek için harcadığınız zamanı en aza indirgeyen siyah pantolonlar, üzerine giydiğiniz sezon trendi bir parça ile stilinizi belirlemenize yardımcı olacaktır. Salaş kazaklar, hırkalar, oversized kabanlar, blazer ceketler ve deri ceketler sizi trend bir görünüme kavuşturacaktır.



Modası geçemeyen yırtık jean  ve deri ceket kombinleri , düşünmeden giyip sokağa çıkabileceğiniz kombinlerin başında geliyor. Boynunuza saracağınız bir atkı ya da başınıza takacağınız bir bere ise sizin ne kadar stil sahibi olduğunuzu gösterecektir.




Siyah pantolon beyaz gömlek kombinlerinden vazgeçemeyen kadınlar ise üzerine deri ceket veya blazer ceket alarak kombinlerini tamamlayabilir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder