27 Ekim 2015 Salı

U.S POLO ASSN. İÇ GİYİM KOLEKSİYONU

Modaya yön veren seçkin markalardan biri olan U.S Polo Assn. iç giyimde de stilini korumaya devam ediyor.  Kendine ait renkleri ve arması ile Polo severlerin gönlünde ayrı bir yer tutan marka, sahip olduğu tarzını iç giyime de yansıtmış.
Polo’nun iç giyim ürünlerinde genellikle markaya ait olan mavi ve kırmızı renkler hakim. Bunun yanı sıra pembenin tonları da Polo iç çamaşırı modellerinde göze çarpıyor.



Spor tarzınızı yansıtmak için çizgili iç çamaşırı modelleri, romantik ruhunuzu ortaya çıkarmak için ise puantiyeler tercihiniz olabilir. U.S. Polo Assn. logosunun kullanıldığı basic modeller ise, spor giyim tarzını benimseyenler için harika bir seçim olacak.Genellikle spor ve şık tasarımlara imza atan U.S. Polo, feminen dantel detaylarıyla da seksi ve rahat olabileceğiniz modeller bulunduruyor koleksiyonunda.



Sütyen takımlarından kombinezona, atletten t-shirte kadar, iç giyimde geniş bir ürün yelpazesine sahip olan U.S Polo Assn. modellerine göz atmak ve online sipariş vermek camasircity.com ‘a tıklayın.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder