16 Aralık 2016 Cuma

İç Çamaşırı Modası

Bir kıyafet alırken saatlerce hatta belki günlerce düşündüğümüz oluyor. Dışarıdan nasıl göründüğümüz, insanların giyim tarzımız hakkında ki düşünceleri oldukça önemli bizler için.
Peki aynı özeni neden iç çamaşırı seçiminde göstermiyoruz? Çamaşırınızın teninizle uyumu, ince detayları ve rahatlığı sizin için ne kadar önemli?

En son ne zaman iç çamaşırı alırken üzerine uzun uzun düşündünüz. Ayakkabısıyla telefon kılıfının uyumuna bile önem gösteren bazı insanlar neden sütyenle külot uyumunun ve şıklığının üzerinde çok fazla durmayı tercih etmedi?

Bir giyim tarzında şıklığı yakalamamız için o tarzın dışarıdan bakıldığında görülüyor olması mı gerekiyordu yoksa? Ki eminim en az bir örneğine rastlamış ya da kurbanı olmuş olduğunuz ''iç çamaşırı mağdurları'' bu konuda bize farklı bir cevap sunuyor; iç çamaşırının yanlış görünümü...

Beyaz bir pantolonun altına giyilmiş koyu renk bir külot bazen tüm dikkatleri size yöneltebilir.
Bu tarz seçimlerde markamızın önerdiği model, ten rengi ya da beyaz dikişsiz külot olacaktır.

Nbb 10051 Premıum Mikro Dikişsiz Külot



Böylece hem şıklığı hem rahatlığı beraber yaşayabilirsiniz.

Transparan bir bluzun içerisine giyeceğiniz sütyen sizi gecenin yıldızı da yapabilir, rüküşü de..

Mesela siyah transparan bir bluz için size önerilerimiz kendini ortaya çıkaran parlak renkler olacaktır. Yaptığınız renk seçimine uygun şık bir ayakkabı ve sade bir pantolon işinize yarayacaktır. Pastel tonlarında gözlerinizin ön planda olacağı bir de makyaj yaparsanız, gecenin yıldızı siz olabilirsiniz!



Elbette takım olarak uyumu yakalamalısınız :)

Gördüğünüz üzere iç çamaşırı tercihleriniz bazen isteyerek bazen de yanlış seçimler sonucu dışarıya yansıyabiliyor.

Bu tarz durumlarda modanın kokusunu takip etmeli ve doğru seçimler yaparak kendi tarzımızı iyi yansıtmalıyız.

Hiç beklenmedik durumlarda beklenmedik sürprizlerle karşılaşmamak için CamasirCity dünyasını takip edin ve sürekli yenilenen tasarımlarla kendinizi yeniden keşfedin!

Unutmayın, kendinizi mutlu etmek istiyorsanız kendinizi yenilemekten başlamalısınız!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder